Kryeministri Zaev thotë se qeveria do tua pastrojë llogaritë e rrymës mbi 200 mijë qytetarëve ne vlere prej 110 milione euro.
Kryeministri Zaev njoftoi fshirjen e borxheve të energjisë elektrike që janë bërë deri në vitin 2006 për 200,000 qytetarë dhe familje që janë bllokuar në një labirint përmbaruesish dhe llogari të bllokuara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *