Samsung pritet të njoftojë një trio të telefonave Galaxy S10 në ngjarjen e tyre Unpacked më 20 shkurt. Kemi parë konceptet e modeleve standarde S10 dhe S10 + si dhe imazhet reale, por më pak është shfaqur rreth pajisjes më të vogël, më të lirë – Galaxy S10e – deri më tani.

Disa imazhe të reja të Samsung Galaxy S10e janë shfaqur në Slashleaks, duke publikuar pajisjen e plotë.

Samsung One UI shfaqet në imazhet e reja të Galaxy S10e, së bashku me një pamje të afërt të kamerës së përparme në të djathtën e lartë të ekranit.

Bazuar në imazhet, diametri i kamerës është afërsisht 0.5mm.

Thashethemet e mëparshme kanë pohuar se Samsung Galaxy S10e do të vijë me të njëjtin procesor si S10 dhe S10+, së bashku me 6GB RAM, por do të vijë vetëm në një model të hapësirës ruajtëse – 128GB. Është raportuar të ketë një ekran “Infinity O” me 5.8 inç dhe është pretenduar se ekrani do të jetë i sheshtë dhe jo i lakuar si S10 dhe S10+.

Image
Samsung Galaxy S10e gjithashtu do të ketë një aparat fotografik të dyfishtë dhe jo të trefishtë, sipas imazheve dhe thashethemeve të rrjedhura. Raportet sugjerojnë se S10e do të kushtojë £ 669 dhe pritet të jetë në dispozicion për para-porosi më 20 Shkurt, pas ngjarjes Unpacked të Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *