Moderatorja thotë se dalloj nga femrat e tjera në aspektin e shpenzimeve.

Luana Vjollca ka qenë e intervistuar së fundmi nga revista turke ‘Moda Turkey’ ku ka rëfyer gjëra që deri sot nuk i kemi ditur.

Këngëtares i është shtruar një pyetje se në çka shpenzon më së shumti, dhe ndonëse i pëlqen të duket bukur rrobat dhe aksesoret nuk janë prioriteti i saj.

“Unë nuk jam nga ato femra që shpenzojnë shumë në rroba, më pëlqen të vishem bukur, por nuk jam e fiksuar, dhe mendoj se kjo është gjë e mirë, pëlqej më shumë të shpenzoj në gjëra më me vlerë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *