Një karikator pistolete brenda dhe vetura e djegur e grabitësve është gjendur deri më tani nga pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme, dy orë pasi grabitësit kishin realizuar vjedhjen.

Raportohet se një veturë e tipit “Golf 5”, me të cilën supozohet se janë larguar grabitësit i është vënë flaka. Vetura nga ana e pjesëtarëve të policisë është gjendur në afërsi të Lumit “Serava” tek varrezat e qytetit në Butel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *