Gjatë ditës së sotme rreth orës 11.30 në aeroportin e Shkupit është përplasur një helikopter i MPB-së. Në aksidentin, nuk ka të lënduar. Në helikopter kanë qenë pesë persona.
Zëvendësja e Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska për Slloboden Peçat e ka konfirmuar rastin dhe tha se nuk ka viktima e as të lënduar rëndë.
Pritet që detaje MPB të jep gjatë ditës.
Fotografia është dërguar nga të punësuar në aeroportin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *